Bliksembeveiliging

 

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de aanleg van bliksembeveiliging. Dit zijn boerderijen, bedrijfsgebouwen, winkels etc. Op het moment dat de bliksembeveiliging bij u aangelegd is, is periodieke controle minstens zo belangrijk! De frequentie van een periodieke controle is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Voor een woonhuis kan éénmaal in de drie jaar voldoende zijn, maar voor een bedrijfsgebouw kan een jaarlijkse inspectie gewenst zijn.

Extra waakzaamheid is geboden in gebieden met verontreinigde lucht of agressieve grondsoorten. Ook na verbouwingen of na de uitvoering van de grondwerken in de nabijheid van het gebouw en in de buurt van de aanwezige bliksemafleiders en aardleidingen, is het verstandig de vakman te raadplegen.

Een goed aangelegde installatie kan tegen een stootje maar zelfs een degelijk product kan niet geheel zonder onderhoud. Wilt u meer informatie over bliksembeveiliging neem dan contact met ons op. Wij geven u dan vrijblijvend advies wat voor u de mogelijkheden zijn.