Zinkwerk

Installatiebedrijf Jonkers verzorgt het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken en koperen dakgoten. Wij beschikken over de machines en kennis om materialen als koper, zink en lood op traditionele wijze te bewerken.

Lekkage

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig alleen is het wel raadzaam om dit door een specialist uit te laten voeren.

Onderhoud

Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Wanneer u dit uit laat voeren weet u zeker dat het dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. U laat uw auto APK keuren, dit is bij het dak ook aan te raden. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van het dak.

Maatwerk dakgoten

Wilt u een maatwerk zinken bakgoot of mastgoot? Installatiebedrijf Jonkers kan dit voor u realiseren!

Is uw dakgoot lek? Of aan vervanging toe?

Installatiebedrijf Jonkers kan uw lekkende dagoot repareren of indien dit niet meer de moeite waard is zorgen voor een nieuwe dakgoot.
Zodat u verzekerd bent van een goed functionerende dakgoot.

Contact opnemen